Chokladkladdkaka


Ingredienser: 

3 ägg 2,5 dl socker 250 gr kesella gourmet (dvs den med 10% alt 50/50 av 1% och gourmet) 1 dl vetemjöl ½ tsk bakpulver 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 1 msk snabbkaffepulver (går bra utan) 1 krm salt

Beskrivning:

Vispa ägg och socker. Blanda i kesella. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten. Häll smeten i en smord (använd gärna sprayolja) och bröad form med löstagbar botten. Grädda i 200 grader i 20-25 min, beroende på ugn.

Det är ett lite "nyttigare" recept (som jag inte testat själv än kan tilläggas). Är ni Viktväktare kan ni dela tårtarna i 12 bitar och då blir en bit endast 3 points.

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)