Ugn 180° Fodra form med smörpapper. Smält smöret med den MÖRKA chokladen. Visspa äggen med sockret och vaniljextraktet i en vid bunke. Mjölet och saltet blandas i en annan bunke. Låt chokladen svalna lite innan du blandar ner det med äggen(sockret och vanilj..). Där efter blandas saltet med mjölet ner. Rör sist av allt ner den VITA och HACKADE chokladen. Häll blandningen i formen och grädda i ca 25 minuter. Den är klar när den blivit torr och fått ljusa fläckar på ovansidan. Mitten ska vara mörk och tät. Den fortsätter att grädda lite medan den svalnar. Pudra lite vaniljsocker över den före servering.
Snöfläkta Brownies
Ingredienser:
(12 portioner)
375 g Choklad, Mörk 375 g Smör, Osaltat och rumstemp 1 msk Vaniljextrakt 6 st Ägg 350 g Socker (1dl socker ¨100g) 1 tsk Salt 225 g Vetemjöl (1 dl mjöl ¨50g) 250g Choklad, Vit
Beskrivning:
Skrivet den 29 maj 2006, 14:09 av ako
- logga in eller registrera dig för att kunna kommentera