Beskrivning:
- Börja med att sätta på pasta vattnet. – Skölj sedan purjolöken och champinjonerna noga och skär sedan alla ingredienser i kuber. – Börja med att steka bacon och lägg efter hand i salamin och skinkan. När dessa är färdig häll över på en tallrik med lite hushållspapper på. – Stek sedan purjolöken och champinjonerna tills de fått en gyllene färg. Men inte för länge, de ska behålla sin knaperhet.
- När allt är färdigstekt lägger du i "köttet" och låter det ligga i lite tillsammans. – Häll sedan på grädden och pressa i vitlöksklyftorna. – Salta och Peppra
- Låt allt puttra ihop men kom ihåg att det inte får koka för då kan det hända att grädden skär sig*.
Under tiden som såsen kokar ihop kokar du pastan enligt paketets instruktioner. Kom ihåg att salta lite.
Om såsen blir för tjock så späd gärna med lite vatten.
När sedan pastan är klar och avrunnen häller du på såsen och blandar det hela.
Servera genast med färsk riven parmesan och ett svalt italienskt röd vin!