Fiskgratäng m. potatismos - ENKEL!


Ingredienser: 

400 g torskfilé (en förp.) 4 port pulvermos (jag gillar euroshopper) 1 påse dillsås till fisk (knorr) mjölk, behövs till moset och såsen

Beskrivning:
  1. Lägg torsken (går bra med fryst) i mitten på en ugnssäker form.
  2. Sätt in i ugnen (200 grader) tills den är klar, vilket tar ca 20-30 min.
  3. Gör under tiden pulvermoset och pulversåsen.
  4. När fisken är klar tar du ut den och klickar ut moset runt om fisken,så att fiskbiten är i mitten och moset runtom.
  5. Häll såsen över fisken. Det gör inget om det rinner ut över moset.
  6. Gratinera i ugn tills moset får färg, eller tills du inte orkar vänta längre. Ca 10 minuter. Sätt på grilleffekten om du är otålig!

Räcker till 3 personer. Ät på kvällen, värm till lunchen och norpa av den som mellanmål! Jag lovar den är SUPERGOD!!!

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3.7 (3 votes)