Beskrivning:
Blanda buljong, salsasås och vitlök, låt koka i 10 min. Tillsätt fisk/kyckling och alla grönsakerna, låt sjuda i 10 min. Häll i grädden och smaka av med salt och peppar.
Servera med varma nachochips och creme fraiche....
Lycka till!!
1/2 liter fiskbuljong 1 burk salsasås 1-2 vitlöksklyftor 400 gram torskfilé 1/2 purjolök 1 grön paprika 1 röd paprika 1 dl majs 1-2 dl grädde, lätt matlagningsgrädde går bra
PS! Man kan byta ut fisk mot kyckling, tänk då på att byta ut buljongen oxå!
Blanda buljong, salsasås och vitlök, låt koka i 10 min. Tillsätt fisk/kyckling och alla grönsakerna, låt sjuda i 10 min. Häll i grädden och smaka av med salt och peppar.
Servera med varma nachochips och creme fraiche....
Lycka till!!
Om oss | Student.se | Studier | Jobb och Karriär | Community | Nöjen | Våra andra sajter: | |
FAQ | Copyright © 2010 | Studentlya | Jobbmarknaden | Bloggar | Erbjudanden | Traineeprograms.com | Smartster.se |
Allmänna villkor | Abovo Media Group AB | Kurslitteratur | Platsannonser | Forum | Nöjesguide | Yrkesroller.se | Smartster.no |
Cookies | Dir: +46 (0)33 722 00 00 | Stipendier | Traineeprogram | Foton | Recept | Studentlya.nu | Smartster.com |
Mob: +46 (0)704 22 22 01 | Uppsatser | Yrkesroller | Sök Studenter | MVGPlus.se | Festivalinfo.se | ||
Mail: info@abovomedia.com | Hälsoskolan | Studentuppsatser.se | Abandonia.com | ||||
Studentertyckertill.se | Reloaded.org | ||||||
Snuttis.se | |||||||