Pasta med Ingefära


Ingredienser: 

Squash Morot Purjolök Paprika (gul + röd) Creme Fraiche Vitlök Ingefära Salt Peppar Pasta

Beskrivning:

Skär squash, morot och paprika i lagom stora bitar. Hur mycket man ska ta beror på hur mycket man äter, men jag tycker att 7 cm squash, 1 morot, 1/5 gul och 1/5 röd paprika är ganska lagom för en ganska stor portion... Fräs detta i olja i en stekpanna, hacka under tiden purjolöken... ta så mycket du gillar! Lägg i purjolöken och fräs lite till. När bitarna blivit mjuka, pressa i ca 2 vitlöksklyftor. Tillsätt ca 0,5 dl creme fraich, vill man ha det såsigare tar man i lite till. Man kan med fördel använda lätt creme fraich. Krydda med salt, peppar och ingefära. Ta i så mycket du vill ha, tänk på att färsk ingefära är mycket starkare än torkad. Var noga med att smaka av. Låt koka ca 1 min..

Servera med Pasta

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)