Hacka samman ingredienserna till pajdegen, gärna i en matberedare. Låt degen ligga kallt ca. 30 min.
Bena ut och ta bort skinnet från kycklingen. Skär den i mindre bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i småbitar.
Fräs paprikan i matfettet. Tillsätt löken. Strö över mjöl och späd med grädde. Tillsätt chilisås och låt stuvningen koka ett par minuter.
4.Skär annanasen i bitar. Tillsätt annanas och kyckling i stuvningen. Smaka av med italiensk salladskrydda, salt och peppar. Häll den i en ugnsäkerform.
Kavla ut degen till en platta lika stor som formen. Du kavlar endast mellan 2 bitar plastfilm.
Lägg pajlocket över kycklingen (stuvningen). Penslalocket med ägg.
Grädda pajen i ugnen i 225 grader, 25-30 min. Servera pajen med en grönsallad med gurka.