Kalkon med chèvresmör


Ingredienser: 

Chèvresmör: 50 g chèvreost 50 g smör 1/2 dl finskuren gräslök 1/2 dl finskuren persilja Salt och peppar Kalkon: 400 g kalkonfilé Smör till stekning 1 citron Salt och peppar

Beskrivning:
  1. Skär bort kanterna på chèvren, mosa och blanda med 50 g smör, gräslök, persilja, salt och peppar. Rulla in i plastfolie och förvara i kylskåp.
  2. Skiva kalkonen i så tunna skivor som möjligt. Stek skivorna snabbt på båda sidor i en varm panna med smör. De ska bara precis få färg. Avsluta med att pressa över citron, salta och pappra.
  3. Servera med t.ex. klyftpotatis och haricots verts.

4 portioner Tillagningstid: ca 45 min.

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)