Tortillinigratäng


Ingredienser: 

2 pack toritillini (kött flyllnad) italiensk sallandskrydda en påse frysta champinjoiner mycket riven ost 3dl grädde 1burk krossade tomater 3 st vitlöksklyfter (medelstora) eller 2 stora klyftor

Beskrivning:

1.Börja med att koka upp tortillinin i vanligt vatten medan detta kokar slå på ugnen till 175-200grader.

  1. när tortillinin är klar, häll upp det i ett durkslag tillsätt olivolja så det inte kletar ihop sig.

  2. häll i en trea grädde i kastrullen du kokat tortillinin, till sätt burken med krossade tomater och champinjonerna. Krydda lite med salt och peppar.

4 när detta har kokat ihop dvs champinjonerna har smält och du ser att grädden har blivit lite tjockare så ta av den från spisen.

  1. häll ner tortillinin i en ungsform tillsätt rätt mycket ost men spara lite av osten. rör om så att osten mixas med tortillinin så det inte ligger i en stor klump.

  2. häll i grädden och det du kokat upp

  3. tillsätt vitlöken och rör om så det mixtras. tillsätt även rätt mycket italiensk salladskrydda efter behag.

Ditt betyg: Ingen
Betyg: 3 (antal röster: 1)