Beskrivning:
Glas: Highball
Krossa mintbladen tillsammans med sockret. Lägg det i botten på glaset och tillsätt några vattendroppar. Fyll sedan glaset med is och whisky.
9 cl bourbon 4-5 myntblad 1 tsk florsocker några droppas vatten Is- finkrossad
Glas: Highball
Krossa mintbladen tillsammans med sockret. Lägg det i botten på glaset och tillsätt några vattendroppar. Fyll sedan glaset med is och whisky.
Om oss | Student.se | Studier | Jobb och Karriär | Community | Nöjen | Våra andra sajter: | |
FAQ | Copyright © 2010 | Studentlya | Jobbmarknaden | Bloggar | Erbjudanden | Traineeprograms.com | Smartster.se |
Allmänna villkor | Abovo Media Group AB | Kurslitteratur | Platsannonser | Forum | Nöjesguide | Yrkesroller.se | Smartster.no |
Cookies | Dir: +46 (0)33 722 00 00 | Stipendier | Traineeprogram | Foton | Recept | Studentlya.nu | Smartster.com |
Mob: +46 (0)704 22 22 01 | Uppsatser | Yrkesroller | Sök Studenter | MVGPlus.se | Festivalinfo.se | ||
Mail: info@abovomedia.com | Hälsoskolan | Studentuppsatser.se | Abandonia.com | ||||
Studentertyckertill.se | Reloaded.org | ||||||
Snuttis.se | |||||||