Skär filén i 4 bitar bryn dem i pannan och krydda med salt och peppar låt dem sedan sjuda under lock på svag värme i ca 10 min Kavla ut smördegs plattorna och plasera en bit filé och gorgonzola på plattan o sen vik ihop den penlsa med ägg såden fäster bra. Lägg dem sedan på bakplåtspapper och återigen pensla dem med ägg så de får en fin färg i ugnen. Gräddas i ugnen på 225 grader i ca 15 min
SÅS. Vispa urt pannan med 2 dl vatten sila skyn ner i en kastrull tillsätt sedan en 1/2 buljong och tillsätt 2 tsk arrowrot utrörd i 1/2 dl vitt vin smaksätmed soya och ev.salt o peppar kanske lite tomat puré för att få den konsistens man vill ha på såsen
Serveras gärna med en frisk sallad av nått slag själv brukar jag göra en tonfisk sallad som ger en fin brytning till rätten
Smaklig måltid dettta är en rätt som brukar gå hem och den är enkel att göra