Användarbild
[color=darkblue][color=blue] Ozonbron(Rysk namn) eller stör är en stor fisk med vitt kött vars rom används till kaviar. Nära kaspiska havet äts den ganska ofta. Man Skära den i bitar och marinerar i yoghurt, lök,saffran och salt; minst 24 timmar då den mjukas och luktar gott. Sedan varvar man den på spett och grilla helst på kvällen och nära havet. Den behövs inte serveras utan ta bara en spett och pressar lite citron på, gärna med några glas Tequila.[slut_color][color=darkblue][slut_color][slut_color]
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas